Industrieel laten spuiten

Industrieel spuitwerk

Bij Albers Vakwerk en Spuiten kun je terecht voor industrieel spuitwerk, voornamelijk voor zakelijke klanten. Hierbij kun je denken aan het spuiten van onder andere deuren, frames, meubels of het logo van jouw bedrijf. Kortgezegd spuiten we alles. Zolang het te overspuiten valt, spuiten wij het. Deze werkzaamheden verrichten wij in een professionele en ruime spuitcabine, inclusief speciale droogruimte. Waar kunnen we je mee helpen in onze spuiterij in Aalten?

Ieder object

We kunnen bijna ieder object van het gewenste spuitwerk voorzien. Zo spuiten we objecten met ondergronden van allerlei materialen. We spuiten onder andere kunststoffen, hout, aluminium en MDF. Bij objecten die wij onder andere van spuitwerk hebben voorzien kun je denken aan het logo van een grote bekende bouwmarkt, warenhuis, supermarkt of onderdelen van een motor.

Industrieel spuitwerk 3

Spuitcabine met aparte droogruimte

Wij verrichten industrieel spuitwerk in een speciale professionele spuitcabine die beschikt over een aparte droogruimte. Deze cabine is geschikt voor industriële toepassingen. De spuitcabine en de droogruimte zijn geventileerd én beschikken over actieve afzuiging. Zodoende kunnen we de gewenste objecten geheel stofvrij in de kleur naar wens spuiten en gedroogd worden. Deze werkwijze resulteert in een optimaal eindresultaat: een streeploos object in de kleur naar wens.

Industrieel spuitwerk 4

Testbedrijf van lakleveranciers

Wist je dat wij ook fungeren als testbedrijf voor lakleveranciers? Daardoor zijn alle spuiters die werkzaam zijn voor ons spuitbedrijf in Aalten te allen tijde op de hoogte van de ins en outs van ons vakgebied.

Welk object kunnen we voor je spuiten?

Wij verrichten spuitwerk op een verscheidenheid aan objecten met diverse ondergronden. Hierbij kun je denken aan ondergronden zoals hout, aluminium, kunststof of MDF. Van het spuiten van een deur of radiator tot aan het logo van een winkelketen: wij kunnen bijna ieder denkbaar object in de kleur naar wens spuiten. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige lakken van onze partners Anker Stuy en PPG.

Professionele ruime spuitcabine

In onze professionele spuitcabine kunnen we alle denkbare objecten van industrieel spuitwerk voorzien. Neem contact met ons op voor een kennismaking waarin we de mogelijkheden van ons spuitwerk uitgebreid met je bespreken. Neem contact op door te bellen naar +31 (0)543 472 504 of het contactformulier in te vullen. Je kunt ook direct een passende, vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Scroll naar boven