Over ons

Albers vakwerk en spuiten B.V.

Maak kennis met Albers Vakwerk en Spuiten: een professionele spuiterij in Aalten. Bij ons kun je als zakelijke of particuliere klant terecht voor een verscheidenheid aan spuiterij gerelateerde werkzaamheden door onze vaste spuiters. Bovendien spuiten wij voor grotere zakelijke klanten en particulieren industrieel spuitwerk in onze eigen spuiterij.

Maar wij doen meer! Tenslotte kun je onze expertise namelijk ook inschakelen op het gebied van vloer- en plafondafwerking én behangwerk in alle facetten. Bij onze dienstverlening staan de kwaliteit van onze werkzaamheden en de tevredenheid van onze klanten altijd voorop.

Opgericht in de jaren ‘40

Het begon allemaal in jaren ’40. Sindsdien worden vakmanschap, passie en liefde voor het vak van generatie op generatie doorgegeven. In 1978 heeft Henk Albers het bedrijf overgenomen van zijn oude werkgever. Zijn zoon Richard werkt sinds 1994 voor ons bedrijf, in 1998 sloot hij zich aan bij de toenmalige VOF. In 2004 besloten we om te fuseren met een ander spuitbedrijf, Spuitbedrijf Ebbers om precies te zijn.Henk Albers overleed in 2009 en een jaar later, in 2010, voegden we spuitwerk toe aan ons dienstenpakket. Dat was het jaar waarin de eerste spuitcabine gebouwd werd. Nadat dhr Ebbers in 2014 stopte met het bedrijf kreeg ons bedrijf een andere naam, Albers vakwerk en spuiten. Vandaag de dag beschikken we dankzij de overname van een naastgelegen autospuiterij over drie professionele overdrukcabines waarmee we kwalitatief spuitwerk kunnen leveren.

Over ons 3

’Gewoon’ spuitbedrijf

Albers Vakwerk is van oorsprong een gewoon spuitbedrijf, dat op het moment vier werknemers in dienst heeft. Wij opereren voornamelijk binnen het MKB, maar staan ook graag particuliere klanten bij. Ons bedrijf is gespecialiseerd in spuitwerk, behangwerk en afwerkwerkzaamheden zoals het vakkundig coaten van vloeren. Bij ons ‘gewone’ spuitbedrijf kun je terecht voor:

  • Spuitwerk; Van het spuiten van metaal tot hout en kunststof.
  • Plafondafwerking.

Meer weten over ons bedrijf?

Meer weten over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Het is ook mogelijk om te bellen naar +31 (0)543 472 504 of een e-mail te sturen naar info@albersvakwerk. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken voor een nadere kennismaking en een passende offerte op maat voor je opstellen.

Over ons 4
Scroll naar boven