Onderhoudsschilderwerk

Onderhoudsschilderwerk

Onderhoudsschilderwerk is van groot belang. Wist je bijvoorbeeld dat heel veel problemen aan het bedrijfspand of de woning voorkomen kunnen worden wanneer je op tijd onderhoudsschilderwerk laat uitvoeren? Schilderwerk is kwetsbaar, waardoor het extra gevoelig is voor achterstallig onderhoud.

Door een schildersbedrijf in Aalten in te schakelen voor vakkundig onderhoud, voorkom je vervelende verrassingen en hoge rekeningen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Wij brengen het pand weer in optimale conditie én zorgen ervoor dat de conditie zo blijft.

Verantwoord en duurzaam onderhoud

Gemiddeld genomen gaat het schilderwerk aan de buitenkant van de woning of het bedrijfspand vijf jaar mee. Je hebt zelf ook een bijdrage aan de levensduur van die verflaag: hoe beter het onderhoud, des te langer is de levensduur. Wanneer je kiest voor verantwoord en duurzaam onderhoud middels onderhoudsschilderwerk, loopt de levensduur van de lak of verf in sommige gevallen zelfs op tot tien jaar. Het ontstaan van gebreken zoals scheurvorming, bladders en blaasjes die tot schades van de ondergrond leiden, worden hiermee immers voorkomen.

green-leafed plant

Gevolgen van achterstallig onderhoud

De gevolgen van achterstallig onderhoud liegen er niet om. Wanneer je geen onderhoudsschilderwerk laat uitvoeren, neemt de levensduur vanzelfsprekend sterk af. Daarnaast heeft achterstallig onderhoud nog meer vervelende gevolgen, waaronder houtrot. Indien er sprake is van houtrot in bijvoorbeeld de kozijnen, dient soms het hele kozijn te worden vervangen.

Niet iedereen weet dat het binnenschilderwerk van invloed is op de staat van buitenschilderwerk, toch heeft achterstallig onderhoud invloed op beide.

Meer weten?

Is jouw schilderwerk aan onderhoud toe en wil je de levensduur van de verflaag verlengen? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking. Dit kun je doen door te bellen naar +31 (0)543 472 504 of het contactformulier in te vullen. Of vraag een offerte aan. Wij leveren goede kwaliteit voor een passende prijs. Doordat we een duidelijke offerte aan je voorleggen, kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Je weet altijd waar je aan toe bent

Scroll naar top